Sygeplejerske vejle. Find ledige stillinger // Region Syddanmark 2019-05-17

Sygeplejerske vejle Rating: 9,3/10 51 reviews

Find ledige stillinger // Region Syddanmark

sygeplejerske vejle

Det betyder, at du i samarbejde med studerende fra fysioterapeut-, ergoterapeut- og lægeuddannelsen skal pleje og behandle patienter, der er hofte- eller knæopererede. Vi vil via dialog høre om dine erfaringer i forhold til erhvervsarbejde, enkeltfag, højskoleophold, udlandsophold eller andre studierelevante aktiviteter, der har givet dig kompetencer, som du kan bruge på sygeplejerskeuddannelsen. Bliver du ikke tilbudt en studieplads i dette skoleår, er du garanteret en plads næste år, hvis du søger optagelse der. Det er en mindre campus i naturskønne omgivelser med i alt 1. På møderne arbejder vi fx med den fortsatte udvikling af et godt studiemiljø på uddannelsen.

Next

Sygeplejerskeuddannelse

sygeplejerske vejle

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m. Vær forberedt på, at mødetid og undervisningstimer veksler fra dag til dag. Vi forventer af dig Er fagligt velfunderet og fortrolig med elektronisk dokumentation Kan arbejde professionelt og rehabiliterende med borgeren i centrum Har en fleksibel og positiv tilgang til opgaveløsning Har mod på udfordringer og tør tage ansvar Har fokus på udvikling og viden deling og bruger din faglighed i jobbet Kan lide, at det ind imellem går stærkt og kan arbejde selvstændigt Har en god omgangstone i forhold til borgere, pårørende og kollegaer Har gode samarbejdsevner i forhold til borgeren og tværfaglige samarbejdspartnere Har lyst til at udvikle sygeplejen og arbejdsgange Er glad og positiv Har kørekort Vi tilbyder dig En arbejdsplads i konstant udvikling med travle og spændende dage, hvor du får muligheder for personlig og faglig udvikling. Hvis sygeplejersken mener, at det er bedst for dig, at opgaven løses i hjemmet, kommer sygeplejersken hjem til dig. Det er fx øvelser i sårpleje, indsprøjtninger, kommunikation med patienter og pårørende plus foredrag om sygeplejefaglige emner. Du er i klinik for at lære. Er du udenlandsk ansøger eller har et udenlandsk eksamensbevis, skal du have bestået Studieprøven i dansk inden studiestart eller have dokumenteret tilsvarende kundskaber i dansk.

Next

Find ledige stillinger // Region Syddanmark

sygeplejerske vejle

Den kan hentes på www. Nogle uddannelser tager imod hele året, andre afholder et par gange om året, hvor du kan følge undervisningen sammen med andre interesserede. På sygeplejeklinikkerne kan du få en tid, når det passer dig, og der er frit valg mellem de syv klinikker. Du kommer fx til at træne færdigheder som sårpleje, hygiejne, måle blodtryk og puls eller øve dig i at lægge et kateter korrekt. Det kan være en studieplads til sommerstart eller eventuel vinterstart, hvis uddannelsen har studiestart der.

Next

Sygeplejerske til udkørende Distrikt N2, Vejle, Område Nord, Distrikt 2, Senior, Vejle Kommune

sygeplejerske vejle

Campus Viborg Du kommer til at have din hverdag på Campus Viborg under størstedelen af sygeplejerskeuddannelsen. Typisk uddannes du inden for en bestemt profession, et bestemt fag. Du får desuden tilbudt en studiesamtale med en underviser, som har fokus på din faglige og sociale trivsel på studiet. For eksempel i mødet med meget syge eller døende mennesker. Ansøgningsfrist Vi skal have din ansøgning senest den 19. Hun vil fx tale med dig om, hvordan du trives med studiet.

Next

Om os

sygeplejerske vejle

Vores studievejledere afvikler obligatoriske trivselssamtaler med alle studerende. Du kan fx komme i praktik på et hospital eller modtage teoretisk undervisning på et universitet. På campus har vi topmoderne simulationslokaler, som vi inddrager i undervisningen. Her får du et studieliv på en velfungerende campus med 2. Tilbage på uddannelsen den sidste dag står vores studenterstudievejledere klar til at svare på spørgsmål om, hvordan det er at være studerende, og hvor sygeplejersker arbejder.

Next

Sygeplejersker

sygeplejerske vejle

Det handler om omsorg, hygiejne, kroppens naturlige funktioner og blufærdighed. Det klæder sygeplejerskeuddannelsen dig på til at kunne håndtere. Landevej 61 7400 Herning Tlf. Læs mere og se film fra Vores særlige fokus på sundhedsteknologi, simulation og innovation er med til at sikre, at du som færdiguddannet sygeplejerske kan leve op til de krav, der stilles i fremtidens sundhedsvæsen. Desuden har du mulighed for at tale med de tutorer ældre studerende , der er knyttet til dit hold og som har personlige erfaringer med livet som netstuderende.

Next

Sygeplejerskeuddannelse

sygeplejerske vejle

Alene på hospitalerne er der stor forskel på at være fx sygeplejerske på en medicinsk afdeling, en børneafdeling eller en skadestue. I kvote 2 bedømmer vi din ansøgning på baggrund af dine samlede kvalifikationer. Det vil sige, at du skal deltage aktivt i plejeforløb og kan komme ud i både grænseoverskridende og stærke følelsesmæssige situationer. Noget af undervisningen afholdes som webinarer i realtid, hvor du forventes at deltage. Overvejer du at flytte til Vejle? Et simulationslaboratorie er et undervisningslokale, hvor du som studerende kan øve sygepleje på avancerede patientmodeller.

Next

Om os

sygeplejerske vejle

Desuden får du undervisning i vores simulationslaboratorie, hvor du får mulighed for at øve sygepleje på patientmodeller, inden du skal i praktik og arbejde med patienter. Vi anvender mange forskellige undervisningsmetoder. Praktisk erfaring erhvervet i forbindelse med en anden uddannelse — fx social- og sundhedsassistentuddannelsen — tæller ikke som erhvervserfaring. Du bliver desuden uddannet til at udføre, formidle, lede og udvikle sygepleje. Jonna Vilstrup er eksamineret i coaching som samtaleværktøj og har bred erfaring i at vejlede og hjælpe studerende med både faglige og sociale udfordringer. Du har nemlig allerede en masse erfaring. Tutorer fra de ældre årgange er derfor tilknyttet hvert hold gennem hele din uddannelse.

Next

Erfaren sygeplejerske ny skoledirektør i Fredericia

sygeplejerske vejle

Derfor skal du være indstillet på at koordinere en stor del af sin studieindsats med de andre i din studiegruppe. Vi har ansættelsessamtaler den 29. Du vil som udgangspunkt blive tilbudt sygepleje i en af de i alt syv sygeplejeklinikker i Vejle Kommune. Søger du ind på jordemoderuddannelsen, skal du bestå Studieprøven med minimum 7 i karakter inden ansøgningsfristens udløb eller dokumentere tilsvarende kundskaber i dansk. På sygeplejerskeuddannelsen i Randers optager vi i alt 91 nye studerende om året. Hos Område Nord, Distrikt 2, Senior, Vejle Kommune er dette netop hvad du bliver mødt af.

Next

Sygeplejerske

sygeplejerske vejle

Formålet er social hygge og afslappet samvær, så I kan lære hinanden at kende på holdene. Vi kalder praktikken for klinisk undervisning, og hele 40 procent af din studietid foregår ude på de kliniske uddannelsessteder, hvilket bl. Ja - du kan ringe eller skrive til os og aftale et tidspunkt. Det vil sige, hvis du kommer ind på din tredje prioritet, får du ikke afslag tilsendt fra dine andre prioriteter. Vi dækker Vejle Vestby og Midtby, Uhrhøj og Grejsdalen. Som udgangspunkt kan du komme på udvekslingsophold efter at have bestået alle prøver på 1. Du kan komme i praktik på hospitalerne i Holstebro, Herning og Lemvig.

Next