Svære gåder med svar. Svære matematik gåder med svar 2019-05-10

Svære gåder med svar Rating: 4,4/10 761 reviews

Svære matematik gåder med svar

svære gåder med svar

Derfor passer vores gåder til både børn men også til voksne, hvilket gør at man kan bruge dem til familiehyggen fredag aften, eller når man er sammen med sine venner og har brug for nogle små hjernevridere. En mand har den samme rutine hver dag. Flasken indeholdte en væske, der var så farlig, at den øjeblikkeligt ville opløse alt, den kom i berøring med. Hvilket er en nemmere måde at finde en velkendt gåde frem, eller en som man måske har set før og er på jagt efter. Gulvet flyder i vand, telefonen virker ikke og der er ikke nogen i nærheden. Du har en spand, en støvsuger, en haveslange, et tomt badekar, en klud og en kurv til rådighed.

Next

Sjove vitser og sjove jokes

svære gåder med svar

To politibetjente er tilstede, men de gør ikke noget ved det. Metoden er smart, for så får folk et hurtigere overblik over dem som skiller sig ud fra flokken. På den måde kan man også se hvilke slags gåder folk bedst kan lide, om det er de lidt lette gåder eller de sværere gåder f. Hvor gammel er Per når Alfred er 60 år gammel? Du havde et træ i haven med fire æbler. Vores ambition er at underholde på alle parametre, hvilket vi gør ved at sikre vi altid har de bedste jokes og vitser, samtidig med at vi kun vælger det bedste indhold til alle tider.

Next

Svære matematik gåder med svar

svære gåder med svar

Dog var søstrene ikke tvillinger. Man kan fyre dem af når man er sammen med vennerne, på en kedelig biltur eller bare hvis man gerne vil give folk et godt grin. Udfordre andre med svære gåder Det er ikke kun dig selv, du kan udfordre med svære gåder. Svære gåder Er du til de lidt mere svære gåder, hvor man kan tænke noget tid over svaret, før man finder det rigtige - Så er det her på siden du skal kigge. Indsend jokes: Hvis du står inde med en rigtig god joke, som ikke er at finde her på siden, så er du mere end velkommen til at sende den ind, så vil vi hurtigst muligt tage stilling til om den skal vises på siden. Det første rum er fyldt med skudsalver, det næste rum er fyldt med snigmordere og det tredje er fyldt med løver, der ikke har fået mad i tre år.

Next

Svære gåder

svære gåder med svar

Udover det så kan man også finde de ældste, nyeste og mest populære af vores gåder bare ved et enkelt klik. Det samme gælder selvfølgelig for voksne, de kan også bruge dem på den måde. Som sagt er der mange forskellige gåder til mange forskellige lejligheder i listerne herop og sværhedsgraden svinger meget fra gåde til gåde. Ved højlys dag kommer en taxachauffør den forkerte vej ned gennem en ensrettet gade. Hvis du ellers gerne vil have et godt grin, er du kommet til det rette sted! Det vil sige at der kan være forskellige sværhedsgrader af gåder, nogle lidt nemmere mens andre er lidt komplicerede at regne ud. Uanset hvad, så er det altid hyggeligt at sætte sig ned og løse en række sjove og hyggelige gåder.

Next

Svære gåder

svære gåder med svar

Herunder finder du en god oversigt over svære gåder. Om man så end er til de gåder som man skal bruge lidt tid til at tænke over, eller dem som er så latterlige som de er sjove kan de findes hos os. Ved at klikke på de nyeste, kan man finde nogle frem som man - eller ens venner, måske ikke har hørt før. Der er mange forskellige at vælge i mellem, så der er helt klart noget for enhver form for humor. Svar: Du tager det midterste af de fyldte glas og hælder over i det midterste af de tomme glas. Det er hjernevridere, der får alvor sætter gang i tankerne. Hvis det er noget, du ønsker at begive dig ud i, så kan du for alvor udfordre dig selv ved at hæve sværhedsgraden på dine gåder.

Next

Svære matematik gåder med svar

svære gåder med svar

Svar: For at lære at regne! Hvordan kan det lade sig gøre? Det kan hurtigt blive interessant at se, hvordan folk nærmest vrider sig af irritation over, at de ikke kan gennemskue din gåde. Per er halvt så gammel som Alfred. Det koster 1 æble i vejskab hver gang du bevæger dig 1km mod Æbleland, imens at det er gratis at bevæge dig tilbage mod Bananland. Øverst oppe er der et ulåst vindue, men uanset hvordan, de forsøgte sig på det, så kunne de ikke nå vinduet. Hvis du kombinerer en god gåde med , er du sikker på at tage kegler til næste fest! Du har seks glas stående på række foran dig. Men matematik kan for børn af og til virke lidt kedeligt, så derfor kan man med fordelgøre matematikken en lille smule mere sjov ved at inkludere det i en sjov matematik gåde, som får tankerne væk fra matematikken.

Next

Svære matematik gåder med svar

svære gåder med svar

I gåderne herunder vil du kunne finde mange forskellige typer og sværhedsgrader og der er gåder til hver en lejlighed. Alfred er lige fyldt 10 år. Gåder for alle aldre Som sagt kan man finde nogle rigtig sjove gåder med svar for alle aldre inde på vores hjemmeside. Hvorfor stopper de ikke taxachaufføren? Og hvis jeg læser rigtigt skulle de betale 25. Svar: Ingen — haner lægger ikke æg. Alfred er lige fyldt 10 år. Derfor er du også selv herre over, hvor meget, du ønsker at udfordre dig selv eller dine nærmeste.

Next

Sjove Gåder Med Svar

svære gåder med svar

Nogle af de gåder, du finder herover er vanskelige, men du kan endda finde nogle gåder, der er endnu sværere. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Tryk her for at se svaret Huset ligger på Nordpolen, da alle siderne vender i mod syd. Hvor mange mennesker er der nu tilbage på bussen? Svar: Fordi den er vandskabt! To fanger er indespærret i en celle i en dyb fangekælder. Nogle gåder kræver, at du er dygtig til matematik, mens andre blot kræver, at du har en logisk tankegang og er dygtig til at tænke en smule kryptisk.

Next

Sjove vitser og sjove jokes

svære gåder med svar

Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Albert: »Jeg ved ikke, hvornår Cheryl har fødselsdag, men jeg ved, at Bernard heller ikke ved det«. Når han kommer hjem tager han elevatoren fra p-kælderen op til 7. Se nedenstående kategorier og gør dig til til at læse en masse sjove jokes og gåder: Sjove vitser — En samling Sjove vitser og sjove jokes er spredt ud over hele dette site. Svar: Du starter selvfølgelig med at slukke for vandet.

Next

Svære matematik gåder med svar

svære gåder med svar

Hvor gammel er Per når Alfred er 60 år gammel? Bare søg på det ord du gerne vil have en gåde med, hvis der så er en med det ord, vil den automatisk dukke op. Svar: Fordi at der ikke er fire personer, men tre personer! Hver især fanger én fisk. Så kom præsten forbi med sin han datter, og degnen og hans kone, som tog ét hver. Dog var søstrene ikke tvillinger. Svar: Fordi at der ikke er fire personer, men tre personer! Man skal ikke have det dårligt, hvis man ikke er i stand til at løse følgende gåder, da mange af dem kan være svære at finde et svar på, og mange af dem skal man tænke ekstra kreativt og ud af boksen ved for at finde frem til svaret. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Se svaret Jeg kan løbe, men ikke gå og hvor end jeg Når du har mig, så vil du gerne dele mig 2 fædre og to sønner er ude at fiske, de Hvad kommer ned, men aldrig op? Sådanne gåder kan tage udgangspunkt i alt fra matematik og naturvidenskab til en logisk tankegang.

Next