Sushi i horsens. THE 10 BEST Restaurants in Horsens 2019-04-29

Sushi i horsens Rating: 6,1/10 764 reviews

Running Sushi

sushi i horsens

Hvert et stykke har været under kærlig behandling og er veltilberedt og velsmagende. Er du sulten efter sushi, er vi det helt rigtige valg for dig. Vælg blandt andet mellem uramaki, nigiri og futomaki sushi. I vil få en helt ny oplevelse af, hvor unikt og smagsgivende sushi og det japanske køkken er. Du er også altid velkommen til at komme forbi restauranten i Horsens, og se om vi har en ledig plads til dig.

Next

The Best Horsens Sushi

sushi i horsens

Sushi i vores restaurant eller hjemme hos dig Du kan bestille din sushi i forvejen ved at reservere en plads i restauranten, eller du kan bestille take away. Her får du en fænomenal god og frisk sushi serveret som et smukt, unikt håndværk. Hos Sakura Running Sushi i Horsens får du en unik madoplevelse med et væld af retter, der langsomt ruller forbi dit bord. Veltilberedt og velsmagende sushi Sushi er en kendt japansk ret med smukke, kunstfærdige stykker af fisk med tilhørende ris og grøntsager. Maden er placeret på små skåle bag gennemsigtige låger, som du åbner, når en ret frister!.

Next

Sgoyi Sushi

sushi i horsens

Ring på 75 61 38 88. I nederste etage af transportbåndet er der indbygget køler, som holder de kolde retter friske! Bedste sushi i Horsens Er du vild med sushi, er vores restaurant helt sikkert et besøg værd. Running Sushi - rullende buffet Kl. Nyd din sushi i restauranten eller som take away sammen med din familie og venner. Alle slags har deres helt egen smagsoplevelse og smager ekstra delikat dyppet med soya og wasabi. Hos Tianfu er din sushi lavet af dygtige kokke, der kan deres håndværk ned til mindste ris. Bestiller du din sushi hos Tianfu, vil du hver gang få en unik oplevelse i forbindelse med din mad, da vi lægger stor vægt på kvalitet, service og friske, gode råvarer.

Next

Sushi menuer

sushi i horsens

. . . . .

Next

The Best Horsens Sushi

sushi i horsens

. . . . . .

Next

Kamii SuShi Horsens

sushi i horsens

. . . . . . .

Next

THE 10 BEST Restaurants in Horsens

sushi i horsens

. . . . . . .

Next

Running Sushi

sushi i horsens

. . . . .

Next