Nevina erotske price. Još Uvek Nevina Sa 18 Godina 2019-05-02

Nevina erotske price Rating: 7,2/10 1572 reviews

Sex priče

Nevina erotske price

Nije želela ni u jednom momentu da bude sama. I ja sam se napalila. Volela sam da je osetim u svojim ustima, onako masnu I lepljivu, I da je promuckam pre gutanja. Sad ćeš da vidiš razliku izmedju prsta i kurca. Pickice kao magijski centar Svemira, smestene u svom savrsenom zaobljenom lezistu, neskriveno su gledale zeljno ocekujuci nece li od nekud nekakva kurcina naici. Ustajala sam i spustala se na njegov kurac. Bila sam napaljena previše da bi razmišljala na posljedice.

Next

Još Uvek Nevina Sa 18 Godina

Nevina erotske price

Bila je to nasa vece. Otišli smo u spavaču sobu da se jebemo. Bila je vlazna i spremna za kurac. Ironicno, kako je kasnije primetila, jer nije se nimalo plašila što ce je cetvorica neznanaca silovati. Počela sam da ga gutam.

Next

Sex priče

Nevina erotske price

Oh, tako sam se dobro osecala tada. Bol je postala sve veća i veća. Meni je prijateljica pričala da je užasno i da je ona odmah prestala kada je osjetila glavić u svojoj guzi. Nikad nisam videla takav komad, a videla sam ih mnogo. Počeo ih je naglo uguravati i vući nazad. Dugo me je gledao, a onda je počeo da me ljubi. Vraćala sam se istim putem dok nisam naišla na betonski mol naše vikendice.

Next

Nevina Guza

Nevina erotske price

Vec sam se spremao da se pozdravim i odem kad ona rece: — Sta si se ukipio, sedi. Otimala sam se ali nije vrijedelo, bio je veoma snažan. Rekla sam joj da žurim i da ću joj se javiti kasnije. Imala sam osecaj da cu da se ugusim. Bila sam u tom trenutku konačno spremna da ga primim u guzu. Noge su mi u tom trenutku zadrhtale.

Next

nevina

Nevina erotske price

Otisli smo posle svi zajedno da se istusiramo, a po polasku on nam se zahvalio na provodu i izrazio je zelju da ovo ponovimo opet jednom, a mi to obozavamo… Tags: Posted in , Skoro godinu dana moj život je tekao nekim ustaljenim tokom. Kako sam odrastala sve mi je postajalo jasnije. Posle malo duzeg I strpljivog mljackanja I oblizivanja konacno sam osetila kako pocinje erupcija iz Srdjanovih jaja. Kučka je baš obilno svršavala. Zatim se nekako podigao, uhvatio jednu sisu I poceo da je guta I davi se u njoj, tako halapljivo, kao da nikad nije video. Njegove velike šake su bile na mom dupetu.

Next

erotske

Nevina erotske price

Naglo je zakočio i opalio mi prejak šamar, zavrtelo mi se u glavi. Oko podne me je pozvala Helena. Slučajno smo se sreli na pivu u lokalnoj pivnici u kojoj sam bio stalni gost. U grlu osećam sitno grebuckanje, jer ko zna koliko je kurčeva noćas tu rovarilo. Pickice su se uzmuvale i guzice su pocele blago i lagano da se naizmenicno dizu i spustaju, mameci prozdrljivo kao gladne ale ovu batinu od kurcine u sebe. Okrenuh se ka njima I rekoh: 4 Momci, jeste spremni 5 Daaaaa — odgovore oni u glas. Srecom joj se pickica dovoljno navlažila.

Next

Erotske price/Incest price

Nevina erotske price

Tada me upitao da li bih zaposlio njegovu kćer kod sebe u firmi. Onda su se opet smenili,jebao me je sledeci,pa sledeci,pa ukrug opet Darko,pa sledeci,guza i ribica su mi bile utrnule,bila sam iznemogla pod naletima njihovih kita,razvalili su me. Milica i ja smo u jednu veliku šerpu zakuvale kafu za sve i nakon pola sata ih pozvali da se okupimo. Digla mu se kita kad je video da mu curu puni jedan šervudski kržljavac. U dva navrata sam sa devojčicom dogovorio unapred da ću je jebati u dupe tako da su ta dva puta bila zanimljivija, al bile su obe razradjene pa sam se malo razočarao kako ih nije mnogo bolelo uprkos tome što imam sasvim poštenu kurčinu. Nato se Jozo lecne i rece: »Primirje? Neko je jednostavno nastavljao sa poslom kojim se bavio pre ispijanja kafe, Milica i ja smo preuzele na sebe obavezu da operemo šoljice za kafu, dok su neki jednostavno polegali po ležaljkama i pokušavali da uhvate malo popodnevnog sunca. Legli smo na krevet a ja sam se naguzila.

Next

nevina

Nevina erotske price

Stenjala je od užitka, pojacavala njegove nabode svojim jebekim pokretima, predavala mu se do kraja, kao kuckica. Stao je iznad mene i otkopčao pantalone. Verovatno je svaki put kad je kao klinac dosao kod nas da se igra sa Bokijem zamisljao ovo sto se trenutno dogadja. Prvo što sam videla ispred sebe je bila Miličina pička raščepljena na metar od mene. Dok sam se spustala gledala sam mu pravo u oci. Nije mi bilo gadno kao pre par minuta.

Next

nevina

Nevina erotske price

Pitala me je da li bih ja pustio nekog drugog muskarca da se jebe sa njom. Njegov jezik je prodirao lagano u moja usta i tamo se susreo sa mojim jezikom. Marko I Jovan se I dalje tajanstveno smeskaju I gledaju me, kao da su znali sta zelim. Brate razumi, pa kako sam mogao da ti kažem… Kada si počinjao sa njom, mislio sam da ćeš kao i ostali da je trpaš, napušavaš i šutneš, da sam znao da ćeš otići tako daleko rekao bih ti… A kada si otišao tako daleko već je bilo kasno da ti pričam, jer si bio zaljubljen do ušiju, nisam hteo da kvarim prijateljstvo, ljutio bi se na mene, mislio bi da lažem…. Videlo se da Srdjan zna sta radi, bio je stvarno iskusan u ovome.

Next