Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje. 10 najboljih aplikacija za dopisivanje 2019-05-08

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje Rating: 4,8/10 64 reviews

Aplikacije za tvoj Mobilni Telefon

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Skype Svi ga imaju, no najčešće ga ne koriste za dopisivanje, već za video pozive, pa vaši kontakti najvjerojatnije neće uvijek biti dostupni. Pretraga po lokacijama, pojedince koji slijede ili može biti samo najpopularnije streamers u svijetu upravo sada. Dobro došli na blog kompanije m:tel, web kutak za sve ljubitelje tehnologije i nauke. To su stikeri koji najbolje mogu preneti trenutno raspoloženje ili reakciju. Proceniti osobu da li je vredna samo na osnovu izgleda i nekoliko poruka možda zvuči plitko, ali ova aplikacija će od vas baš to zahtevati. Prestala je da bude besplatna, barem nakon prvih godinu dana. Ako se dosad niste skrasili i pronašli srodnu dušu, vjerojatno znate kako to može biti poput traženja igle u plastu sijena.

Next

Najbolje aplikacije za upoznavanje!

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Ne odlazite još — znam da je Google+ prema mnogima propali pokušaj konkurencije Facebooku i Twitteru, no ne odustajte od njega tako lako. Ako vam se svidi, pomeraćete klizač na desno, a ako ne, onda klizač ide ulevo. OkCupid je dostupan kao desktop sajt, ali i kao aplikacija. To je naravno privuklo ogromnu pažnju. Pored toga, glavna odlika ove aplikacije jeste što ima sjajan filter za poruke neprimjerenog sadržaja, tako da niko ne može da vam šalje neprimjerene fotografije, što je zaista velika prednost. Iako postaje sve popularniji, vjerojatno je jedini problem na koji ćete naići zapravo pronalazak kontakata koji koriste KakaoTalk, s obzirom da sama aplikacije još uvijek nije toliko raširena i poznata.

Next

Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Preuzmite ih na svoj Android telefon i uživajte! Svi su trčali za njom a ona ih je sve ignorirala. Aplikaciju možete preuzeti sa priloženih linkova: Down Down je aplikacija za one koji žele akciju! Down Down je aplikacija za nešto odvažnije: temelji se na pretraživanju Facebook profila, prilikom čega će vam predlagati vaše prijatelje odnosno prijatelje vaših prijatelja. Ova dating stranica postoji od 2003 godine. Poruke su stizale jedna za drugom. Od tada je Line vrlo popularan u azijskim zemljama i Americi, a od 2013. Žene koje koriste aplikaciju kažu da je ovo sjajna opcija jer one biraju sa kim će komunicirati. Odgovor će nam dati AccuWeather, moja najdraža aplikacija za vremensku prognozu, koja nudi i vrijeme iz sata u sat, prognozu za petnaest dana, mogućnost postavljanja prognoze za više lokacija i sve ostalo što se od jedne aplikacije ovoga tipa očekuje.

Next

Plan B

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Isto tako, vodili smo se time da odaberemo aplikacije koje nisu previše komplikovane za upotrebu i sa kojima ćete se brzo i lako snaći bez obzira kakvo je vaše znanje baratanje mobilnim telefonima i aplikacijama. Pored toga što se možete dopisivati pomoću aplikacije Nimbuzz,odnosno slati raznorazne stikere i praviti visoko kvalitetne audio pozive, tu su takođe sobe i grupe za dopisivanje. Možete je preuzeti sa priloženih linkova: Tinder Danas mnogi češće posvećuju pažnju svojim pametnim telefonima nego ljudima oko sebe. Twitter bez mobilne verzije na bilo kojoj platformi ne bi bio vrijedan spomena, naročito danas kad su pametni telefoni centar našega svijeta. Koliko sam samo dobre glazbe otkrio uz pomoć nje… Zahvaljujući Shazamu, saznat ćete ime pjesme koju upravo slušate. Prijava u aplikaciju vrši se putem Facebooka, no pritom možete zadržati privatnost jer vam 3Somer daje mogućnost mijenjanja imena. Tinder Ova stranica je pretežno namjenjena za zabavu.

Next

Najbolje aplikacije za upoznavanje

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Temeljem tih informacija predložit će slobodne osobe u vašoj relativnoj blizini, na vama je da učinite ostalo. Smestite se lepo i udobno, jer smo rešili da vam predstavimo 5 najboljih aplikacija za dopisivanje! Šalu na stranu, ali solidna baza od 200 milijuna korisnika omogućila je Viberu da zadrži mjesto jednog od najpopularnijih servisa svoje vrste, te se često nameće kao alternativa WhatsAppu. Riječalica je brzo postala hit, tko bi rekao da slaganje riječi može privući toliko ljudi. Ako vam se svidi, pomeraćete klizač na desno, a ako ne, onda klizač ide ulevo. Sada se napravi oko dva miliona spojeva dnevno i 150 miliona ocena profila.

Next

TOP 5 najboljih aplikacija za upoznavanje u 2019. » m:blog

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

A ako se svidite jedno drugom, onda možete da počnete da razmenjujete poruke, možda zakažete sastanak ili čak odete i koji korak dalje. Ukoliko osoba koja vam se svidela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne. Na priloženom linku možete pogledati gde da preuzmete i kako da instalirate Snapchat. To je naravno privuklo ogromnu pažnju. Jedini problem je što ćete često usred filma posegnuti za iPhoneom kako biste saznali koja pjesma upravo svira. Ako ste oduvijek željeli nešto razvaliti, ova aplikacija će vam pomoći u tome.

Next

Nova domaća aplikacija za upoznavanje drugačija je od svega što ste dosad vidjeli

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Predstavljamo vam najbolje aplikacije za dopisivanje! Pored dela za muvanje, korisnici servisa Lepotica i zver mogu pronaći i savete za upoznavanje na blogu ovog sajta. KakaoTalk Korejanska aplikacija za dopisivanje svoj posao podiže na viši nivo! Kik Kik je u svijetu vrlo poznata aplikacija, a postoji i sve više naših korisnika. Ponudit će vam se nekoliko potencijalnih partnera, koji traže isto što i vi. KakaoTalk je registrovao prosek poslatih poruka koji govori da korisnici ove aplikacije pošalju oko 5. Još uvijek ćete morati sami obaviti preuzimanje i instalaciju. Jedna od onih koja me najviše podsjeća na klasične novine i koju zbog toga volim premda nije najbolja jest Circa, aplikacija za personalizirane vijesti. Lepotica i zvijer Srbijanska dating stranica za upoznavanje djevojaka.

Next

Ovo su najbolje aplikacije za Android predstavljene ove godine

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

To je nešto posve bezvrijedno varalica čišćenje značajke, skenirati cijeli uređaj i radi neželjenih izbora i preostale datoteke. Osim što je korisna, aplikacija je, mora se priznati, lijepo dizajnirana i oblikovana. Pripremili smo vam nekoliko aplikacija koje će vam skratiti put do nečijeg srca. Nudi mnogo uz opciju klasičnog dopisivanja. Aplikaciju možete preuzeti sa priloženih linkova: Twine Nemate nikoga na umu i niste još upoznali osobu koja bi vas oborila s nogu, no ne bi vam smetalo da je nađete? Tražite li dobru aplikaciju s receptima, Epicurious bi vam mogao pomoći — nudi više od 30 tisuća recepata, omogućava spremanje omiljenih recepata, kreiranje popisa za kupovinu i slično.

Next

Ovo su najbolje aplikacije za upoznavanje partnera

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Sve aplikacije koje smo za vas odabrali su potpuno besplatne za upotrebu, neke od njih imaju premium verziju, ali i sa onom osnovnom ćete sigurno biti zadovoljni. To je savršena aplikacija za cijev putovanja, letovi i dugo vlak putovanja. Iako ne nudi mogućnost poziva, Kik je svoju primarnu funkciju odlično odradio, a također je dostupan za veliki broj uređaja, pa ne čudi što je jedan od omiljenih u svojoj kategoriji. Što se tiče aplikacije veoma je konkretna i namenski odrađena, sve pohvale za dizajn i funkcionalnost. Line je takođe povezan sa pojedinim igricama koje možete igrati i takmičiti se sa ostalim korisnicima Line-a. Prema statistici sa Google Play prodavnice, prosečna ocena su 4. Aplikacija je korisna i onima koji projekte prijavljuju i onima koji ih podržavaju.

Next

Ovo su najbolje aplikacije za Android predstavljene ove godine

Najbolje besplatne aplikacije za upoznavanje

Ako je to često, preuzmite Poštu, službenu aplikaciju Hrvatske pošte putem koje možete doznati cijene usluga ili iste izračunati. Bumble Aplikacija u kojoj glavnu riječ vode — žene. Može li Vine postati novi Instagram? Vremenom su ti portali porasli i postali pravi giganti u tom sektoru, a sada kako mobilna era uzima sve više maha rade se i aplikacije za pametne telefone i tablete koje vam pomažu da sa telefona možete da činite isto što i na računaru. Treba naglasiti i kako, unatoč brojnim funkcijama, sve radi stabilno i fluidno. QuickPic: Brzo pic je lijep čist i nježan Galerija aplikacija da stavlja u prvi plan slike i također ima dosta mogućnosti koji su također povezani s oblaka sučelje sortiranja. Vremenom su ti portali porasli i postali pravi giganti u tom sektoru, a sada kako mobilna era uzima sve više maha rade se i aplikacije za pametne telefone i tablete koje vam pomažu da sa telefona možete da činite isto što i na računaru. Danas sam minimum sat vremena se dopisivala sa nekim Grkom i baš mi je bilo super što mogu negdje da nađem sagovornika i na grčkom i super sam se osjećala kad sam vidjela šta sam sve naučila kroz svoj kurs grčkog i oduševila kada sam skapirala da naučeno mogu da primjenim negdje.

Next