Ljubavne sms spajalica. Ljubavne poruke za laku noć 2019-04-27

Ljubavne sms spajalica Rating: 8,4/10 1259 reviews

Ljubavne SMS poruke

Ljubavne sms spajalica

Ne brini, nisam te odala!!! Slovo A je najljepse slovo na svijetu, slovo A je kao ptica u letu, slovo A je urezano u srce moje jer na slovo A pocinje ime tvoje! Ona me vodi, smisao daje, bogu se molim večno nek traje. Kako sam do sada zivjela nije vise vazno. Sjecanje nije obaveza nego proizvod iskrenih osjecaja, zato me se sjeti kad hoces i onoliko koliko sam zasluzila. Romanca — zena koja ima stila. Danas vise nego jucer, ali mnogo manje nego sutra. Steta sto danas vise nije moderno da sales tako nesto.

Next

Sex Sms Oglasi

Ljubavne sms spajalica

Šaljive i duhovite ljubavne poruke za veze na daljinu. Moj zivot zelim dijeliti sa tobom. Nocas ce te cuvati od ruznih snova, a kad svane sjest ce ti na rame i cuvati te od svega ruznoga sto nosi dan. Kada zaspiš pozvaću anđele da te čuvaju, maze i paze jer sam trenutno u paklu zbog tebe. Pročitajte prelepe stihove za laku noć voljenoj osobi.

Next

Sms dopisivanje, sms upoznavanje, sms chat, sms kuckanje, flertovanje sa devojkama iz Srbije, udate zene za avanturu

Ljubavne sms spajalica

Pripremili smo pregršt lepih i tužnih ljubavni poruka za njega kojima ćete mu na najlepši mogući način pokazati koliko vam on nedostaje. Podelite ljubav kratkom najlepšom porukom sa voljenom osobom. Jedino što mi nedostaje znaj ti si. Prolazili su dani, meseci, i tu je bio dan kada smo diplomirali. A ti ga udahni da ostane tu, jer ja sam sa tobom i u dobru i u zlu.

Next

Sms dopisivanje, sms upoznavanje, sms chat, sms kuckanje, flertovanje sa devojkama iz Srbije, udate zene za avanturu

Ljubavne sms spajalica

Korak naprijed, korak natrag, to je ljubav s tobom. Negdje u daljini pogled mi se gubi, negdje u daljini moje srce ljubi. Svi su mi rekli da te zaboravim, ali mi nitko nije rekao kako!! Kazu da je poljubac najljepsi susret na svijetu, hajde da se nadjemo! Poslije tebe ja ne postojim, Ti si me ubio! Moram biti pametna, kazem sama sebi, ali da sam pametna, voljela te ne bih! Nekada moraš donosti pogrešne odluke, da vidiš ko će ih ispraviti. Pre nego što sklopiš svoje oči snene, makar na trenutak pomisli na mene. Moje srce zelim ti pokloniti.

Next

Ljubavne poruke za laku noć

Ljubavne sms spajalica

Mjesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osjetio! Silno te volim živote moj, zauvek ostani moja. Ljubav je kao dupin sto se obasjan mjesecinom kupa u toplini tvojih ociju. Podrazumijeva se da će svi osobni kontakti, tj. Dolazim kod tebe kad utoneš u san, dolazim noću jer ne volim dan, na svome vratu osetićeš moje zube i uverićeš se da vampiri najbolje ljube. Ti imas divan pogled, ti imas divan osmjeh, al najljepse su tvoje oci, koje sanjam svake noci! Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj sunce moje, i još jedan na usta tvoja, lepo spavaj, ljubavi moja i na kraju na vrat tvoj, laku noć anđele moj! Želeo sam da bude moja, ali ona me nikada nije gledala na taj način i toga sam bio svestan. Nudimo razmjenu brojeva , slika ,video zapisa i još mnogo toga!! Bio bih ti postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš. Uvek nas odvede na pute duge i besane noći, beskrajne i duge.

Next

Ljubavne sms

Ljubavne sms spajalica

Teško je voleti, još teže ne voleti, a najteže je naći volenog koji tebe voli. Ali on me nikada neće gledao kao ja njega i toga sam svesna. Ne trazi od mene da ne volim. Ja ću odgovoriti — život. Jer daljina za ljubav je kao vetar za vatru: malu gasi a veliku će da rasplamsa.

Next

ljubavni stihovi za nju

Ljubavne sms spajalica

Od sveg na svijetu tom ti si najvredniji i sve sto zelim to si ti, na svijetu tom nista mi ne treba, sve sto zelim to si ti!!!! Nisam te opet vidjela, samo se uzalud nadala. Kroz vatru i vodu, kroz zime i ljeta, ici cu sa tobom sve do kraja svijeta! Uživajte u ljubavi sa svojom devojkom i pošaljite. Zato ih nikada nemoj sklopiti, jer kazu da dupini umiru u tami. Nije mi zao sto mi lazes, zao mi je sto mislis da ti vjerujem!!!! Love is like a virus. It can happen to anybody at any time. Hteo sam joj reći da je volim, ali previše sam se bojao da bih je mogao izgubiti.

Next

Ljubavne SMS poruke

Ljubavne sms spajalica

Odmerena, normalna, komunikativna … Razvedena. Ti si jedino na svijetu sto cu uvijek voljeti. Ovog trena voljela bih da si tu i da zaspim na tvom toplom ramenu. Moje srce je kraljevstvo, ne poznajes njegove granice, a ipak si njegov kralj! Svu moju ljubav cu ti dati, dok ne bude iznad svih oblaka. Ako se probudiš u ove sitne sate, videćeš da neko misli na te, a ako te ne probudi zvuk poruke ove, spavaj Anđele najlepše ti želim snove! Zbog tebe živim, zbog tebe dišem, zbog tebe ove stihove pišem, tebi ih šaljem, ko srca dar, voleti tebe najlepša je stvar.

Next

Sms Spajalica

Ljubavne sms spajalica

Poljubac je nista, Voljeti je sve, Ljubiti svako moze, a voljeti ne. Brzo, efikasno, diskretno i sigurno! To je moje srce koje se popelo u visinu da vidi tvoj osmeh. Želim ti laku noć, sreću svu i mene u snu. Najljepsa je ljubav kad se usne spoje, a za tu ljubav potrebno je dvoje! I'm perfectly happy being single. Kad ju pronadjes prestat cu te voljeti. Izbor je zaista velik i svakim danom je sve veći i veći!!! Mozes proci sirom svijeta gdje god toplo sunce sja, ali te nitko voljeti nece koliko te volim ja!!!!!!!!!!!!! Za jednu noc srce zauvijek izgubila.

Next