Lægerne på østerbro. Lægerne Robert & Bolaji Balslev 2019-04-30

Lægerne på østerbro Rating: 5,2/10 505 reviews

Lægerne Randersgade

lægerne på østerbro

Desværre er det altid denne pågældende læge jeg får en tid hos, da de andre især den ene er booket flere måneder frem - tja, det er der måske en grund til. Hvis du kommer fra Serridslevvej er det ved nr 2A og du skal gå af stien forbi Fysio Danmark Østerbro og Jysk Sengetøjslagers vareindlevering, så er indgangen på din højre side ved nr. Hvis jeg via nettet havde bestilt tid ventede jeg altid min ½ time. Husk at melde afbud hvis du bliver forhindret så en anden patient kan få glæde af tiden. Jeg oplever desværre den samme fravær af tilgængelighed når det kommer til lægerne på ydre østerbro. Alle svar forsøges vidt muligt givet pr. Telefontid for prøvesvar, tidsbestilling og receptfornyelse fra kl.

Next

Selvbetjening

lægerne på østerbro

Alt i alt - gode læger, men alt andet ved ens besøg er træls og man sidder trods alt i venteværelset en del tid! Lægens sekretær er meget uhøflig og meget lidt serviceminded. Min ubehagelig oplevelse startede med at jeg forgæves havde prøvet at komme igennem på telefonen for, at bestille en tid til samtale med lægen vedr. Grundet tidspres beder vi jer om ikke at møde op ved skranken udelukkende med henblik på tidsbestilling. De er så dygtige og meget venlige, især deres sekretærer, de er bare så flinke og forstående. På baggrund af dette beslutter vi at sige til patienten, at han må finde en anden læge.

Next

Information

lægerne på østerbro

Sekretæen var altid meget uhøflig og undlod aldrig surt, at nævne at man skulle bestille tid. Jeg kan kun tilslutte mig de kommentarer som ses på denne side. Når man endelig kommer igennem, virker den kvindelige læge meget kompetent og har intet at udsætte på hendes arbejde, men kan på ingen måde anbefale stedet pga sekretæren - man må håbe at lægerne på et tidspunkt læser denne side, så de utallige kommentarer kommer til de rette personer på et tidspunkt. Du har mulighed for at snakke med en læge mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. Jeg skifter snarest muligt og kan ikke anbefale nogen at vælge Lægerne Ydre Østerbro.

Next

Selvbetjening

lægerne på østerbro

Da jeg endelig kom igennem, fik jeg aftalt en tid fredag d. Det kan ikke være rigtigt at man i 1,5 måneder ikke kan få kontakt til sin læge! Umuligt at komme igennem til noget som helst, i den meget korte telefontid virker telefonen så heller ikke. Du kan naturligvis altid bestille tid hos den læge du ønsker, men det kan være nødvendigt at vælge den læge der er til rådighed på det pågældende tidspunkt. Velkommen til Lægerne Zachariassen og Bergqvist Klinikken ejes af Jens og Annelise Zachariassen og Birgitte Bergqvist. Og hjemmesidens selvbetjening virker heller ikke, så man kan ikke bestille tid.

Next

Information

lægerne på østerbro

Min anbefaling og tilfredshed med lægerne er dog ganske svær at bibeholde, da jeg i to uger nu har forsøgt at komme igennem på telefonen for at bestille 5-ugers-undersøgelse til min lille nye guldklump. Telefonisk henvendelse i telefontiden er umuligt. Den ene læge er herudover ganske uhøflig, hilser ikke på børn. Klinikken har adresse på Østerfælled Torv 5, 2100 København Ø. Bad ved samme lejlighed om, at få tilsendt pr.

Next

Lægeklinikken Østerbro

lægerne på østerbro

Var dybt chokeret over hendes måde at tale til mig på, der stod andre mennekser i rummet mens hun talte til mig i den mest nedladende tone jeg længe har oplevet. Hvis der er opgaver, som sekretæren kan udføre - såsom vacciner eller andet, har jeg kun oplevet at blive behandlet rigtig godt - om end med noget ventetid, men det tror jeg er vilkårene overalt. En samlet vurdering er håbløs og ikke anbefales værdige. Der er ikke plads til mere end to personer på samme tid i receptionen, så vi har ikke mulighed for yderligere bemanding. Husk at du altid kan booke en tid eller bestille medicin online, via vores hjemmeside. Nyfødte, der er latenstid på oprettelse i cpr-registret af relationer.

Next

Lægerne Randersgade

lægerne på østerbro

Mange venlige hilsner Lægerne ydre Østerbro Elendig service, det er meget heldig at i er garanteret penge fra den offentlige sygeforsikring. Kender ikke de simple regler omkring overenskomstens krav om en tid indenfor 5 arbejdsdage og at det ikke behøver at være ens egen læge, der foretager 5 ugers undersøgelsen af nyfødte. Vælg kun disse læger hvis du ikke er syg. Der er også mulighed for at betale med Mobilepay. Bus: linie 1A til Østerbrogade, Linie 3A eller 14 til Trianglen. Efter klage til lægerne og fremvisning af brevet blev der lovet bedring og en skriftlig henvendelse, men der blev ikke foretaget yderligere.

Next

Lægerne Ydre Østerbro, København

lægerne på østerbro

Mine børn brød sig ikke om at komme ind til ham, desværre var det oftest ham man kunne komme til hos. Hun er samtidig afvisende og kølig nede i klinikken. Man kommer ind ad døren, og skal køre sit sygesikringsbevis igennem kortlæseren. Det er praktisk talt umuligt at komme igennem og bestille en tid, og derfor er det umuligt at komme til at se sin læge. Vores adresse: Østerbrogade 94, 1.

Next