Kør lamborghini på bane. Kør Lamborghini Huracan 610 HK, 0 2019-05-01

Kør lamborghini på bane Rating: 4,1/10 233 reviews

Kør Lamborghini Huracan 610 HK, 0

kør lamborghini på bane

Med sine ikoniske former og smukke røde farve er en Ferrari indbegrebet af italiensk fuldblodsbil. Samtidig er racerbaner lavet til ræs, så svingene er spændende og udfordrende, og der er gode langsider, hvor man rigtigt kan få bilen op i fart. Lamborghini på en racerbane må være en af de super fede eller hende, for det at køre en Gallardo er noget som de fleste af os drømmer om, men nok aldrig kommer til at opleve. Du kan både køre i den superlækre sportsvogn i København, i Århus og mange andre steder i hele landet — du finder de bedste steder, når du bruger vores søgefunktion her på siden. Valget er op til dig! Den stejlende hest Italieneren Enzo Ferrari begyndte tilbage i 1929 at fremstille racerbiler. Herefter kan du sætte dig bag rattet i den ægte vare.

Next

Kør Ferrari! Lej og kør selv en Ferrari på bane eller på landevej!

kør lamborghini på bane

Vær klar til at opleve den vanvittige acceleration, som presser dig tilbage i sædet og giver dig et sug i maven. Den ultimative oplevelsesgave til manden eller kvinden, der har alt. Det er ikke hver dag, man får lov til at sætte sig bag rattet i en vaskeægte sportsvogn af så høj kaliber, men det har du nu mulighed for. Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Nogen har penge nok til, at kunne udleve enhver drøm.

Next

KJØRER LAMBORGHINI PÅ BANE!

kør lamborghini på bane

Hvis du skal bruge en perfekt gaveide, så muligheden for at kør en Lamborghini noget af det fedeste. Flere steder på nettet kan man købe , hvor man kan komme ud og prøve kræfter med de hurtige racerbiler, enten på bane eller vej. Man skal dog nok lige vænne sig til alle de begejstrede blikke fra sine medtrafikanter, da det ikke er hverdagskost med en sådan bil på vejene i Danmark. Kør Ferrari og få oplevelse som du aldrig nogensinde glemmer igen. Du får 15 minutters kørsel på gaden i bilerne og det kan du gøre både i Aarhus og i København. Lamborghini står for mange bilelskere som det ultimative bilmærke, når vi taler om ægte italienske sportsvogne.

Next

Lej en Lamborghini og få en uforglemmelig kør

kør lamborghini på bane

Mange hestekræfter er ikke et krav — din bil skal blot være synet og funktionsdygtig. Gavekort er en yderst praktisk , uanset om det så er til bryllup, fødselsdag eller noget helt tredje. Det er den perfekte oplevelse til fødselsdag, Polterabend, konfirmation eller lignende. Du kan også prøve dem på gaden. At få store oplevelser er noget vi alle drømmer om.

Next

Kør lamborghini på bane oplevelsesgave du sent glemmer

kør lamborghini på bane

Der er en erfaren instruktør med på kør-selv oplevelsen. Lamborghini: Gavekort til at køre på bane Denne oplevelse er målrettet til fartglade personer af begge køn, som har lyst til at trykke den af på en bane, hvor der virkelig er mulighed for at komme op i fart. Når man først begynder at kigge på de forskellige gavekort til en kør Ferrari deal, så vil man opdage at udvalget er ret stort. Når du giver denne oplevelse som gave, så har gavemodtageren 2 år til at få brugt gavekortet. Har du lyst til at prøve en tur i en ægte Ferrari? Få mulighed for at give den gas i to af de meste kendte og få dig et minde for livet. Og det er oplevelser ud over det sædvanlige.

Next

Kør Ferrari & Lamborghini på bane

kør lamborghini på bane

Kør selv-varianten indbefatter en grundig introduktion til vores bane, træning i vores simulator og gennemkørsel af banen i en af vores Formel 2000-racere. Vi har Smartboxe til ethvert tema: Ophold, Gastronomi, Wellness, Action og Mix. Klik ind på de forskellige biler for at læse mere om priser og hvor det foregår. Langt de fleste mennesker i Danmark har ikke råd til at køre rundt rundt i store og dyre sportsvogne til dagligt. Den nok mest populære model er deres Gallardo.

Next

Kør Ferrari ⇒ Vælg Landevej Eller Bane

kør lamborghini på bane

Lej en Lamborghini — hvor og hvordan? Det er en sand fuldblodsbil, der kan trække fra det meste. Skulle man ikke ønske at køre bilen selv, så kan man kør Ferrari billigt ved at vælge en tur som co-driver. Der bliver man kørt rundt i bilen af en ægte racerkører, der forstår at tæmme den vilde hingst, som en Ferrari er. Nu er spørgsmålet så bare, om det er dig selv, du vil give oplevelsen? Det mærker man også når kører den. Aldrig nogensinde vil man kunne glemme de misundelige blikke fra folk på gaden, for en Ferrari tiltrækker sig altid opmærksomhed.

Next

Motorsport oplevelsesgave, gaveidé Motorsport

kør lamborghini på bane

Det er i høj grad noget, der får adrenalinen til at pumpe og folk til at vende sig om. Endnu færre, der kan sige at de har kørt begge biler. Instruktøren giver råd og instrukser undervejs, så det både er en sikker og sjov oplevelsen for gavemodtageren. Med denne Lamborghini tur, får du her 15 minutters drengedrøm opfyldt med 4 omgange på bane. Du kan vælge ture på 15, 30 og 60 minutter. Leder du efter den fede der slår benene væk under gave modtageren? Køb et gavekort til dig selv også, for så kan i nyde oplevelsen sammen. Uanset om du vil opleve det alene eller sammen med en god ven, så er det garanteret noget, som du vil bære med dig resten af dit liv.

Next

Motorsport oplevelsesgave, gaveidé Motorsport

kør lamborghini på bane

Men det er desværre også en ting, som langt de færreste nogensinde kommer til at prøve. Om man er mest til at køre en superbil på bane eller på vej er en smagssag, det er begge helt fantastiske oplevelser. I sædet ved siden af sidder en erfaren instruktør, der guider dig eller gavemodtageren afsted på både landevej og motorvej. Du har aldrig oplevet den fornemmelse, som du mærker når du første gang trykker på speederen og den elegante sportsvogn glider afsted. Kør Lamborghini og lej en Lamborghini lige efter dit behov, og spænd så sikkerhedsselen, drej nøglen og træd speederen helt i bund. Naturligvis har du det og nu har du en gylden mulighed for at prøve det. Det er en drengedrøm for mange, og det er en oplevelse man aldrig vil glemme.

Next