Kako instalirati viber na pc. Kako instalirati Viber na laptopu ili tabletu? 2019-08-02

Kako instalirati viber na pc Rating: 5,2/10 1773 reviews

Vodič: Kako instalirati Viber na PC bez telefona

Kako instalirati viber na pc

Ako ne znaš kako da dopreš do nje, ne brini, objasniću ti ja korak po korak kako funkcioniše Viber instalacija. Alat će početi izradu sigurnosnih kopija Viber poruke i datoteke automatski. Uz napomenu da Viber morate prvo imati instaliran na vašem mobitelu. Provjerite jeste li povezani s jakim 4G ili Wi-Fi veze. Sve što vam je potrebno je internet konekcija, Viber aplikacija i možete uživati u besplatnim porukama i pozivima! Pokusavao sam da prebacim u online rezim, ali bezuspesno. Kamera će u sredini imati kvadrat koji se poklapati s kodom koji se nalazi na ekranu. Opcija All označava sve vaše kontakte, opcija Viber Out označava mogućnost da zovete i osobe koje nemaju Viber, ali prije toga morate napuniti račun kreditom, znači doslovce uplatiti novčani iznos karticom na svoj Viber account.

Next

Kako instalirati Viber na Mobitel i PC ? (SLIKE)

Kako instalirati viber na pc

Ovaj program BlueStacks kao Android emulator sam vec koristio prosle godine da napravim Instagram nalog. Nakon otpuštanja ključa pojavit će se popis mogućih akcija. U nekoliko navrata pokušao sam instalirati viber i na laptopu kako je objašnjeno -uspješno. Klinite Yes i unesite prethodno dobiveni aktivacijski kod kako bi mogli započeti s korištenjem Vibera. Imajte na umu da samo Viber korisnici mogu imati svoje kontakte prikazane na Viber. Viber Problem 2: 'Viber usluga isključenje' Možda je problem u ovom slučaju je tvoja snaga. Prije svega treba napomenuti da će vam i u ovom slučaju biti potreban telefonski broj.

Next

Viber: besplatno razgovarajte s vašeg računala

Kako instalirati viber na pc

Ukoliko ne znate kako koristiti automatski poziv, pročitajte u točci 5. Sustav obavlja sve potrebne radnje bez intervencije korisnika. To bi trebalo riješiti problem. Svijet je prvi iPhone i iPad podaci ponovno dobivanje softver. Dio 2: Kako to sigurnosna kopija Vibe poruke izbjegavati Viber podaci ponovno izgubio Mnogi Viber korisnici žao izgubiti svoje poruke bilo ih slučajno brisanje ili gubljenja ih iz drugih razloga. Osim toga, proces oporavak izbrisanih poruka može biti dugotrajan i skup. Lepo nam se tvrdi da može bez smart telefona, a realno, ne može.

Next

Kako instalirati Viber na Mobitel i PC ? (SLIKE)

Kako instalirati viber na pc

Pokušajte s opcijom automatskog poziva. Ovaj članak će pokušati vam pokazati kako da se oporavim izbrisane Viber poruke od iPhonea. Nakon potvrde broja mobilnog, stići će vam sms poruka sa aktivacionim kodom koji potrebno ovde da unesete. Postupak instaliranja Vibera na iPhone bit će ostvaren u samo nekoliko koraka koji su dostupni za implementaciju, uključujući početnike korisnika Appleovih proizvoda i softvera. Kako vam se čini ovaj servis?. Ako želiš da ubrzaš izvršavanje ovih koraka, klikni ovde da bi se dirketno sa odeljkom App Store posvećenom Viberu.

Next

Kako instalirati Viber na telefonu? (VIDEO)

Kako instalirati viber na pc

Kao da je do samog telefona. Nakon nekog vremena na zaslonu će se pojaviti nova ikona aplikacije. Postoje mnogi razlozi zbog kojih bi mogao se naći u situaciji u kojoj ste izgubili Viber podataka na iPhone. Tada znate da je instalacija Vibera na kompjuteru uspješno obavljena. Zatim na listi pronađite Viber aplikaciju i desnim klikom inicirajte padajući panel.

Next

Viber od sada i na PC računaru

Kako instalirati viber na pc

Broj koji sam ostavila koristim u običnom mobitelu, tada su me iz vibera autoimatski nazvali i rekli kod, sada mi ne nudi tu mogućnost. To omogućuje da program skenira vaš iPhone za izgubljene ili izbrisane Viber poruke. To možete i sami uraditi na sledeći način: a. Nakon što ste instalirali Viber unesite broj mobitela i primit ćete poruku s aktivacijskim kodom s kojim aktivirate desktop inačicu. Zatim će biti moguće pokrenuti i aktivirati glasnika.

Next

Viber bez smart telefona

Kako instalirati viber na pc

Vielen Dank im Voraus za jede Antwort. Ako ste upravo imali problem gdje ste Viber isključen, to je vjerojatno zato što postoji problem s uređajem ili WiFi. Pored imena kontakta videćete ikonicu Viber-a što znači da ta osoba ima instaliranu aplikaciju i možete početi sa dopisivanjem ili pozivima. Isla sam na ovaj link sto ste postavili iznad, poslala sam broj i nikako mi nije stigao ni verifikacioni kod. To Viber je problem vjerojatno mogao biti posljedica tehničke probleme vezane uz Viber. Instalirati Viber na računar je jako jednostavno i završava se u par koraka.

Next

Kako instalirati Viber na iPhone

Kako instalirati viber na pc

Da bi ste ovo mogli da ostvarite, potrebni su vam: besplatan , aktivan i važeći broj mobilnog telefona. Upute o montaži nalaze se u materijalu koji detaljno opisuje funkcionalnost alata i njegove prednosti. Kada se na ekranu otvori aplikacija Viber, pritisni dugme Preuzmi koje se nalazi u gornjem desnom delu ekrana, a zatim na dugme Instaliraj da bi pokrenuo preuzimanje, a potom instalirao aplikaciju. Zato danas predstavljamo početničko upustvo koje će vam pomoći da instalirate Viber aplikaciju! Imao sam Viber na lap topu i radilo sve super do pre neki dan, kad se pojavila crna pozadina u polju gde treba da se vide poruke i slike, ono drugo sa strane se sve vidi kako treba kontakti levo, smajliji desno, itd ali u sredini ekrana samo crno polje. Viber za Windows vam omogućava da šaljete besplatne poruke i besplatne pozive ka drugim korisnicima Viber , na bilo kom uređaju i mreži, u bilo kojoj zemlji. Lijepo Vas molim za pomoć.

Next

Preuzimanje proizvoda Viber

Kako instalirati viber na pc

Uvek iznova u uvek isto. Nakon što si preuzeo i instalirao Viber u operativnom sistemu Windows i nakon što si pokrenuo i konfigurisao aplikaciju, slobodno možeš četovati i razgovarati sa svojim prijateljima. Ako ste odradili prethodne korake ili već imate Viber nalog, nastavite sa koracima ispod: 1. Viber omogućava besplatnu tekstualnu ili glasovnu komunikaciju između svih Viber klijenata. Sada izaberi prvi rezultat pretrage i sačekaj da se prikaže aplikacija. Dok ne nabavimo novi tel. Prvi rezultat naveden je cilj - kliknite na njega.

Next