Gult udflåd gravid. Brunligt slimet udflåd 2019-07-09

Gult udflåd gravid Rating: 8,3/10 1259 reviews

øget udflåd, tidlig graviditet?

gult udflåd gravid

Jeg oplevede flere gange at jeg slet ikke havde udflåd under ÆL. Masig skriver: Uha nej min ÆL ville overhovedet ikke rette sig efter de skrevne regler. Min kæreste siger om det måske ikk ebare har været mørkegult. Men min venindes var som mælk! Jeg vidste jeg havde ÆL for jeg havde vildt ondt og testede positiv på ÆL teste, men mit udflåd var bare ikke enig hehe. De fleste gravide oplever ikke blødninger under graviditeten. En graviditetstest kan med næsten 100% sikkerhed fortælle dig, om du er gravid. Hvilken farve har dit udflåd? Umiddelbart lyder det rigtig nok i mine ører, at det kunne være lidt infektion, som du selv skriver.

Next

Hvilken farve har dit udflåd?

gult udflåd gravid

Begge tilstande er ekstremt fatale og kræver akut lægehjælp. De bliver normal størrelse igen efter endt amning. Jeg kan godt forstaa dig. Denne type udflåd har en mild lugt og forårsager ingen. Mit er bare fordi jeg producere mere og gult fordi jeg har en smugle protein i min urin, men ikke nok til at det er blærebetændelse : Hej. Men det har jeg haft før ikke i forbindelse med graviditet, men fordi jeg er en af dem som altid får det efter en omgang penicillin og der plejer det jo bare at klø helt vildt! Så krydser lige fingre for at der stadig er en chance! Læs også: Læs her, hvad forskellige farver udflåd kan skyldes: Klart og tykt udflåd Er dit udflåd klart, tykt og mere elastisk, end det plejer, så er det fordi du har ægløsning.

Next

Gult udflåd :/

gult udflåd gravid

Men håber ved gud det bare er en eller anden sygdom, som kan skabe brunligt udflåd?? Det er slet ikke farligt, og væsken er der faktisk kun for at rense og holde dit underliv rent. Tænker at så længe det ikke bliver meget gult, så er det nok okay. Jeg har haft øget udflåd de 14 dage jeg er gået over tid. Jeg er begyndt at bruge trusseindlæg hver dag, for er bange for det løber igennem, hvis jeg f. De små knopper i området omkring brystvorten kan vokse en smule, hvilket er helt naturligt. Forskellen er bare, at menstruationen udbliver. Det er vigtigt, du tager en graviditetstest.

Next

Graviditetstest negativ

gult udflåd gravid

Jeg kan ikke give dig nogen sikkerhed for, hvorvidt du er gravid eller ej, men på baggrund af din beskrivelse tænker jeg, at der er en god sandsynlighed for, at du er gravid. De er bedst til at rådgive dig. Ja, hvis man er lidt sart, skal man nok ikke læse videre ;- Sagen er den, at jeg har haft meget udflåd gennem hele graviditeten. Er det ikke ogsaa vaek nu? Enkelte gange var der lidt, men slet ikke den der elastiske udflåd som de beskriver rundt omkring, den har jeg aldrig oplevet i forbindelse med ÆL. Ja så er jeg her igen og beklager overskriften : Jeg er nu 7+2 og oplever sådan noget brunt slimet udflåd, specielt når jeg tørrer mig efter toiletbesøg. Det lugter ikke og jeg blev tjekket for urinvejsinfektion for ca 3 uger siden, ifb min 2 Graviditetsundersøgelse. Du kan måske få lyst til at græde over de mærkeligste ting.

Next

Graviditetstest negativ

gult udflåd gravid

De fleste kejsernit foretages efter råd fra læge, men nogle kvinder ønsker også at få foretaget kejsersnit, selvom der ikke er lægelige grunde til det. Og det klør heller ikke sådan rigtigt. Samtidig har du også muligheden for at købe både ægløsningstests og en sædtest med, hvis nu det viser sig, at du ikke er gravid. Jeg tror nu ikke, du skal være nervøs ift. Der plejer jeg ikke være i tvivl :-D Tusind tak for jeres svar piger, det er dejligt man altid kan finde hjælp herinde ;- Toeffe87: Ja, det er nok bare sådan det er. Tror jeg skriver en mail til min læge.

Next

Gult udflåd :/

gult udflåd gravid

Jeg naaede jo foelgeligt heller ikke studere det naermere, fordi jeg skulle ombord og ville naa at ringe til min mor og mand, for lige at faa ro paa og vide, om jeg skulle flyve, eller hvad?! Jeg er jo ikke gravid, for ville være 4+2 i dag, og den er jo negativ. Om det befrugtede æg så får sat sig ordentligt fast og bliver til et lille barn eller om det forgår, ja det er lidt tidligt at sige endnu. Beklager for denne information, men jeg er gravid halvvejs og har i længere tid haft tykt gult udflåd, og meget væske løbende som lugter! Den skal bare leve derinde. Hvsi det bliver vaerre, saa vil jeg tage imod behandling. Som du måske ved, så er udflåd en hvid-gullig væske, som kommer ud af din skede. Jeg vil spørge til jer piger som er gravide, hvordan var jeres udflåd i starten af graviditeten? For eksempel kan du bemærke en let forandring af lugten, hvis du er gravid, eller en øget mængde udflåd under ægløsningen.

Next

Brunt udflåd..

gult udflåd gravid

Det var svært at sige nøjagtig. Gult udflåd er unormalt og kræver behandling. Det vil som regel være gennemsigtet, når det er vådt og blive mere hvidt eller helt lysegult, når det tørrer i dine trusser. Det kan se inden for de første ca 12 uger. Desuden er det normalt, at udflåd under ægløsningen er blodstænkt hvilket giver udflådet den brunlige farve.

Next

Brunt udflåd

gult udflåd gravid

Man mener faktisk, at ca. Jeg tror også det er meget forskelligt fra person til person. Derefter var der bare ikke mere af den slags og min jordemoeder sagde, at det sagtens kan have vaeret min livmoders hukommelse. Øget tissetrang Helt tidligt i graviditeten kan du opleve en trang til at tisse, der kan opleves som næsten konstant. Altså er mit udflåd hvidt, når jeg tørrer mig, men kan godt se lidt gulligt ud i mit trusseindlæg.

Next

Hvorfor skifter mit udflåd farve?

gult udflåd gravid

Det har det været nogle dage. Grønt eller gult udflåd er almindeligvis et tegn på en infektion i skeden og er derfor ildelugtende. Udflåddets mængde, konsistens, lugt og farve er meget individuelt og kan ændre sig under en menstruationscyklus, når du ammer, under graviditet, eller når du er seksuelt ophidset. Tænker egentlig at tage kontakt til egen læge i morgen for måske det kan være infektion dernede, men er bare sådan lidt panisk efter at have mistet, Vi skal scannes på onsdag og det kan forhåbentlig give noget ro. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, og så er det meget rart at kunne følge lidt med. Når du føder ved kejsersnit, vil du enten blive fuldt bedøvet eller blive bedøvet med en nål i ryggen og du vil derudover få lagt et kateter op i din blære. Nogle vil knapt nok kunne ane det i deres trusser, mens andre bliver nødt til at bruge trusseindlæg, da de får rigtig meget udflåd.

Next