Genbrugsplads rødovre. Affald: Genbrugsstationer 2019-05-06

Genbrugsplads rødovre Rating: 6,6/10 1870 reviews

Ny Genbrugsstation

genbrugsplads rødovre

Kommer man udenfor åbningstiderne kan donationer sættes ved bagdøren omme i gården. Kig ind og bliv inspireret — salget fra butikken er med til at støtte Røde Kors lokale, nationale og internationale humanitære aktiviteter. Vi ved at ombygningsperioden medfører nogle forandringer for vores kunder, men vi håber, at alle i sidste ende bliver glade for resultatet, slutter Kristian Schou, Afdelingsleder for Affald hos Glostrup Forsyning. Priserne for årskort er gældende i 2019 og fastsættes årligt. Tøjcontainere findes på p-pladsen lige udenfor butikken — der er ligeledes tøjcontainere på Rødovre genbrugsplads.

Next

Rødovre Kommune: Genbrugsstationen

genbrugsplads rødovre

De nærmeste vil være i Albertslund, Brøndby, Rødovre og Høje Taastrup. Man kan betale med kontanter, MobilePay og Visa Dankort. Der er skovle og koste på genbrugsstationen, som du er velkommen til at låne. Mens Genbrugsstationen midlertidigt lukker, vil alle brugere af Glostrup Genbrugsstation blive henvist til andre genbrugsstationer i Vestforbrændingens opland. Hos genbrugsmarked kan du få din helt egen stadeplads i en hel uge! Lukket Pladsen er lukket 24. Vi bestræber os på, at alle kunder får en god behandling i butikken, så skulle dette ikke være tilfældet, så er man velkommen til at tage kontakt til Butiksleder Hans Senn på telefon 40824480 eller hanssenn1942 gmail. Bemærk, at prisen er afhængig af køretøj.

Next

Butik

genbrugsplads rødovre

Priserne er gældende for 2019 og fastsættes årligt. Året rundt kan du i fred og ro gå rundt i vores store indendørs loppe genbrugsmarked og finde gode varer. Sorter affaldet hjemmefra Skiltene på genbrugsstationen viser, hvor du skal aflevere de forskellige typer af affald. Det bliver dermed muligt at kaste affald ned i containere, så kunderne ikke skal kravle på trapper og stiger. Hvordan bliver den nye Genbrugsstation? Årskort Priser i 2019 Inkl. Lukket Pladsen er lukket 24.

Next

Når viksomheden skal på genbrugspladsen

genbrugsplads rødovre

Derfor forventer vi, at Genbrugsstationen opleves som genkendelig at finde rundt på, når den genåbner. Du kan se en oversigt over genbrugsstationen på modsatte side. Kontakt butikken E-mail: Telefon: 3672 9009 Åbningstider Mandag: kl. Vi har over 350 reoler, gulvstader og tøjstativer i vores 850 m2 store hal, og vi ligger centralt ved siden af Flügger farver, Jem og Fix og Kvik køkken ved Måløv station. Vi har over 350 stande, som bugner af gode tilbud til hele familien. Det ting som indleveres til direkte genbrug samles i en modtagerhal, hvor der herefter skal findes relevante aftagere.

Next

Genbrugspladsen

genbrugsplads rødovre

Hvis du kommer på genbrugsstationen med affald i sorte sække, vil du blive bedt om at forlade pladsen og omlæsse dit affald til klare plastsække. Du kan derfor være helt sikker på en velplanlagt flytning, hvor alle aftaler og tidsplaner overholdes. Vi hjælper dig med at komme af med alle dine brugte ting og sager, som du ikke nænner at smide ud, men som du gerne vil tjene lidt ekstra på. Typer af køretøjer Hvis du er i tvivl om, hvilken kategori, din biltype hører under, kan du se i. Såfremt donation skal afhentes, så henviser vi til andre afdelinger såsom Ishøj, Fælledvej og Taastrup. Pladsforholdene er begrænsede, men der er fundet mulighed for mindre udvidelser samt optimering af indretning og drift.

Next

Billigt flyttefirma nær Rødovre

genbrugsplads rødovre

Kulbanevej Genbrugsplads Adresse Kulbanevej 4 2500 Valby Åbningstider Hverdage kl. Dog er haveaffald undtaget, men der skal poserne tømmes. Den nuværende Genbrugsstation er ca. Glostrup Forsyning har aftalt med de fire nævnte kommuner, at deres Genbrugsstationer besøges af Glostrupborgere i ombygningsperioden - hvor du også møder vores personale. Hvor ligger butikken Valhøjs Alle 67 2610 Rødovre Der er rigtig gode parkeringsforhold husk dog p-skiven , og der er ligeledes adgang til butikken for gangbesværede og kørestolsbrugere. Vi kan i øjeblikket desværre ikke tilbyde afhentning.

Next

Genbrugspladsen

genbrugsplads rødovre

Det velkendte zoneinddelte skiltesystem bibeholdes. Hvis der er tvivlsspørgsmål, er alle velkomne til at kontakte Glostrup Forsyning. Besøg Facebook Bliv frivillig i Butikken Vi er en stor gruppe frivillige i butikken — og vi leder altid efter flere, som kunne tænke sig at være en del af sammenholdet. Der er i disse perioder heller ikke adgang for borgere og virksomheder tilmeldt døgnåbent. Butikken har regelmæssigt tilbud på bestemte varer — disse varer vil være klart markeret rundt om i butikken og annonceres ofte på vores Facebook side. Erik Winkler, anmeldelse på TrustPilot d.

Next

Affald: Genbrugsstationer

genbrugsplads rødovre

Farligt affald Priser pr besøg i 2019 Inkl. Du kan læse mere om det at være frivillig og hvilke opgaver, som vi typisk laver ved at læse de forskellige job opslag. Priser og betaling Alle priser er fastsat af personale i butikken. Der er gratis p-pladser lige ved døren. Selvom Genbrugsstationen genåbner i ny og forbedret udgave, er det ikke alt, som er nyt.

Next

Butik

genbrugsplads rødovre

Glostrup Forsyning har aftalt med de fire nævnte kommuner, at deres Genbrugsstationer besøges af Glostrupborgere i ombygningsperioden. Der gives ikke nedslag i pris — ej heller mængderabat med mindre angivet på varen , da vores priser er sat efter, at vare er brugte. Vær med til at holde genbrugsstationen ren og pæn ved at rydde op efter dig selv. Den nye Genbrugsstation udvider bl. Husk, at du skal følge pladspersonalets anvisninger.

Next