Frække danske piger. Paradise 2019-05-30

Frække danske piger Rating: 6,9/10 148 reviews

Paradise

frække danske piger

Den er lavet i samarbejde med en af mine yndlingsfotografer, Thomas Holm, hvor vi har fokuseret på at gøre op med nutidens perfekte kvinde og i stedet skildre en meget ærlig, ren og nøgen side af kvinden. Alle billeder i serien vil forblive fuldstændig uredigerede. Men ser I jeg er ihvertfald blev ført mod forandring der helt sikkert af flere grunde har hjulpet mig videre, selvom at jeg håber da at disse to kvinder en dag vil møde noget der vil forandre deres liv, og måden det har hjulpet mig på er ved at det har lært mig at lige meget hvor meget mørke der også findes midt i vores hverdag her på vores jord, så vil lyset og det gode der også er her i stor udstrækning sejr, og heldigvis for det. Og ja det man evt. Mere afslører jeg ikke for nu, lokker Julie Carole. Og ellers så vil jeg som sagt konkluderer på dette ved at sige at sex, flirt og eller kærtegn kan vel føre til det at man enten kan blive afhængig af sex, og eller så kan det vel også føre til kærlighed imellem mennesker ved et egentligt møde og det specielt i ens daglige liv og færden. .

Next

Frække Kvinder

frække danske piger

Særligt et fotoshoot har skilt sig ud, da det nok er et af de mest personlige, jeg nogensinde har lavet. Battlerring godt gået for det er motang baby. Og at finde dette ene svar ud af tusindvis af spørgsmål, har lært mig at der er altid håb for selv den mest fattige tikker, og den rigeste lottomilliardær, og grundet at jeg har arbejdet mig igennem alle disse ting har det også lært mig at arbejdsomhed det lønner sig i den sidste ende. Serien kommer snart ud — og jeg vil give jer et helt eksklusivt indblik her på bloggen. Men for nu at komme til den egentlige sag så er det jo fortællingen om mit møde med to frække kvinder, og hvad der skete på netop dette tidspunkt: Og det midt i en episode af Jalousi, vrede og skyld, der jo på en eller anden måde har ført mig videre til forandring, og ja forhåbentlig også de andre håber jeg da meget på. Og ja denne episode har både været nem det meste af vejen, men også temmelig svær af flere grunde, hvilket videoen vel i sig selv måske kan afsløre for mine mange fans samt mine tilhører.

Next

Paradise

frække danske piger

Min vision er at danne grundlag for at der kommer noget mere Gangster Hiphop musik til Danmark slash min mission er at lave noget mere Gangster Hiphop musik som kan virke vildt og fedt for folk her i den Danske befolkning. Sådan begynder smukke Julie Carole sit nyeste indlæg på sin , og indlægget krydres med et flot billede. Det er vildt for husk på at uanset hvad der sker, så vil lykken komme som kaldet, og husk nu på at ja jeg er en Gangster, altså jeg mener at jeg er ham der den seje. . . .

Next

Frække Kvinder

frække danske piger

. . . . .

Next

Paradise

frække danske piger

. . . . .

Next

Paradise

frække danske piger

. . . . .

Next

Paradise

frække danske piger

. . . . .

Next

Paradise

frække danske piger

. . . . .

Next