Den første gang. Historier 2019-05-05

Den første gang Rating: 7,9/10 1909 reviews

Danske kvinder: Sådan var den første gang

den første gang

Så førte hun mine hænder ned til kanten af hendes T-shirt og strakte armene over hovedet. Om det nogen sinde blev det med ham, husker jeg heller ikke mere. Hun tog min jakke ud af hånden på mig og smed den over i en lænestol. Aftenen efter havde jeg sex med en anden mand, og jeg nød det. Han hed Kresten, men det var ikke en fyr jeg havde været vild med eller set efter i lang tid. Vi kom kun sammen i kort tid.

Next

Den første gang

den første gang

Jeg havde svært ved at få vejret og da jeg åbnede munden for at få luft, smuttede hendes tunge ind og strejfede min. Hendes højre hånd med min højre på hendes ryg. I produktionen af de næste otte afsnit, byder vi nu kommercielle partnere ind — og her kan du være med. Vi havde længe pjattet og flirtet, og når hendes venner kom forbi, lavede hun tit sjov og præsenterede mig som hendes lille elsker. Fyren var jeg sammen med et par gange mere, og så var jeg heldigvis lidt mere rustet og lidt mindre nervøs, når jeg senere havde sex med en fyr.

Next

Første gang :)

den første gang

Der er meget omkring den første gang jeg ikke længere kan huske. Jeg boede hos mine forældre. Vi er et ungt par der i længere tid har snakket om hvad vi gerne ville opleve af sexuelle udfoldelser, og har flere gange været lige ved at besøge swingerklub, men genertheden har altid vundet den kamp. Hun vred sig og stønnede, rullede øjnene i ren ekstase, og vi glemte i kampens hede at hun sprøjter når hun kommer, så vi havde ikke lige sørget for at der lå et vådliggerlagen på madressen…. Når det så er sagt, så er der mange forskellige måder mænd tænder på og kan lide at blive berørt på, så det er vel egentlig bare at prøve sig frem. Det er forskelligt fra pige til pige, om man får en orgasme første gang. Jeg kan helt klart godt huske forvirringen der herskede omkring den første gang, og det er ikke altid så godt og rosenrødt som man havde håbet.

Next

Den første gang

den første gang

Vi prøvede begge to, men kunne hverken røre ved hinanden eller kysse så vi blev rigtig tændte. Hun smilte sådan lidt hemmelighedsfuldt og sagde, at hun faktisk havde en gave til mig. Min mor kunne jeg slet ikke tale med, og min far var tit meget opfarende, så jeg holdt det for mig selv derhjemme. Derfor gik der også et stykke tid, inden jeg havde mod på at prøve igen desværre, for det skulle jo vise sig, at det slet ikke behøvede være sådan, men det kunne jeg jo ikke vide på det tidspunkt. Desværre turde jeg ikke rigtig snakke med nogen om det bagefter — og slet ikke min lidt ældre veninde, som jeg var bange for ville grine af mig — og jeg kunne ikke gå på nettet og læse om det — for der var ikke noget net dengang.

Next

Den Første Gang Lyrics

den første gang

Vi fulgtes ind for at skrive vores timesedler og stødte tilfældigt ind i hinanden på vej igennem døren. Da hun havde fået den helt ind, lænede hun sig frem og kyssede mig krævende. Jeg mærkede meget lidt, og da han kom ret hurtigt, fik jeg intet ud af det. Jeg var meget ung og havde samtidig en kæreste, der var fire år ældre end mig selv. Han gik forsigtigt til værks og forsøgte at varme mig op — og kom forsigtigt ind i mig. Egentlig, kan jeg godt følge drengene. På den måde slapper du mere af i kroppen, og så går det hele meget nemmere.

Next

Den första gång ...

den første gang

Jeg følte mig, som på en øde ø, men hverken ked af det eller glad. At miste sin dyd og ikke være jomfru længere kan være en stor oplevelse. Find modet til at gå på opdagelse og udforske din seksualitet med den usikkerhed, begejstring og nysgerrighed der hører med! Jeg var frygtelig bevidst om min pinefulde stive pik, hendes bløde krop der puttede sig ind til mig og duften af hende. Det var ikke et område, jeg rørte ved den første gang, men bare sådan til fremtidig inspiration? Jeg var sammen med en, der var en del ældre end mig selv, og han forsøgte ellers at gøre det godt på alle måder, men han fik mig ikke rigtig i stemning. Men igen, nogle fyre kan bedst lide hvis der blive taget fat oppe.

Next

Den første gang

den første gang

Mon min mor ville opdage det? Han inviterede mig på spansk restaurant — og kørte mig hjem til mine forældre inden kl. Der er mere, end du tror, og man skal smide kondommet væk forsigtigt, så det ikke ryger ud hold det lodret og klem om toppen. Smilende lagde hun en finger under min hage og løftede mit blik til hendes. Vi hyggede os, en bedre ramme om et førstegangsbesøg tror jeg ikke man kunne have bedt om, og vi havde efterhånden lagt størstedelen af genertheden på hylden, og efter nogle små signaler hverandre imellem, bevægede vi os, sammen med chatven, ud i de andre rum i klubben og kiggede lidt før vi satte os i en sofa lyttede efter hvad der forgik, ikke ikke rigtig turde tage det første skridt videre selv om vi begge fruen og jeg , gerne ville videre. Nærmest som i en glasklokke, upåvirket. Læs: Ditte: Blodigt uden følelser Da jeg første gang havde sex, var jeg lige blevet 19 år.

Next

Den første gang : Sexhistorier og Sexnoveller

den første gang

Jeg tog fejl af mig selv »Den første gang jeg havde sex var med den her søde, muskuløse fyr fra skolen, som kørte i en Mustang. Det var vinter, og det var koldt, og jeg havde i et stykke tid gået og spekuleret på, hvordan jeg skulle komme af med min mødom. Han forførte mig til en fest på et kollegium, hvor han selv boede. Her tænker jeg ikke på din nuværende fyr, men kommende situationer. En dag efter arbejde sad vi begge og lurede på vores post og besvarede denne sammen, her var blandt andet en invitation til introaften på Romantica, fra en person vi havde skrevet en del med, og som vi følte os trygge ved.

Next